blogMainBannerImg

INSPIRATION

The people and places that makes Dæhlie

The perfect baselayer story

FEATURED POST 24 April

How to find the perfect baselayer?

You use the nature as your arena and you work out all year. But do you know what to choose when you are buying a new base layer?

Click here to read more about the perfect baselayer

Dahlie 365 03.15.21

Trene i ull eller syntet?

Her er det flere parametre som avgjør valget ditt. Det handler om intensitet, temperatur og lengde. Du blir kanskje overrasket når vi anbefaler ull hele året og til de aller fleste utholdenhetsøkter?

Read more

Dahlie 365 02.12.21

Møt Team Kaffebryggeriet

Nå er vi midt inne i langløpssesongen, og som stolt samarbeidspartner av Team Kaffebryggeriet har spurt om råd til hvordan man skal kle seg på startstreken og under trening.

Read more

Dahlie 365 01.23.21

World Championship Oberstdorf Collection

Nå braker det løs med et nytt VM på ski, denne gangen i tyske Oberstdorf. DÆHLIE vil etter suksessen i Seefeld igjen kle opp det norske langrennslandslaget med antrekk til oppvarming, konkurranse og til podium. Vi vil gi dere en liten titt på antrekkene langrennslandslaget får utdelt til VM.

Read more

Dahlie 365 01.22.21

Complete The Distance

Det norske langrennslandslaget er klare for VM i Oberstdorf, med start 24. februar. I år skal vi lage god stemning på hjemmebane, og vi trenger din hjelp for å få det til! Vi ønsker å utfordre deg til å gjennomføre den samme distansen som utøverne, vi kaller det «VM på hjemmebane – Fullfør distansen».

Read more

Dahlie 365 01.05.21

Tusen takk for mange gode søknader

Denne sesongens utvelgelse er herved avsluttet. Tusen takk for mange gode søknader. Det er en glede å se all den entusiasmen og engasjementet som finnes der ute.

Read more

Dahlie 365 01.03.21

Jacket guide

With our new jacket guide we help you find the right jacket. We have divided our jackets into heart rate zones from 1-5 based on activity.

Read more

Dahlie 365 00.27.21

RAW 4.0 Signature Collection

For deg som krever det beste innen langrennsbekledning har DÆHLIE Sportswear lagt sammen 25 års erfaring, testing og tilbakemeldinger fra verdens beste langrennsløpere. Resultatet av kunnskap i kombinasjon med de beste stoffkvalitetene på markedet finner du i RAW 4.0. DÆHLIE Sportswear sin Signatur Kolleksjon.

Read more

Dahlie 365 00.12.21

Sondre Nordstad Moen x DÆHLIE

DÆHLIE Sportswear satser på LØP, Sondre Norstad Moen signerer med DÆHLIE. Det å få på plass Sondre Norstad Moen som Brand Hero for LØP signaliserer fokuset DÆHLIE vil ha på løpekategorien fremover.

Read more

Dahlie 365 11.07.20

Classic VS Modern

Med Dæhlie Sportswear har du anledning til å skape din egen identitet. Alle som går på ski, uavhengig av intensitet, skal føle at klærne bidrar til at man yter sitt aller beste. Om det handler om passform og funksjonalitet eller det handler om å føle seg rask og moderne er individuelt. Vi mener det skal være mulig å oppnå begge deler.

Read more