Cecilie Kappelslåen | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Cecilie Kappelslåen

Født: 12.06.1994
Bosted: Oslo
Følg Cecilie på Strava: Cecilie Kappelslåen
Følg Cecilie på Instagram: @kappelen

Din favoritt treningsøkt:

Min favoritt er nok en langkjøringsøkt på 1-2 timer hvor jeg ligger i intensitetsone 1-2, hvor jeg kan utforske nye stier og bare følger det naturlige terrenget. Med en podcast eller god musikk på øret, er det meditasjon.

Din favoritt treningsarena:

Jeg er oppvokst på fjellet, så det er ingen tvil om at jeg trives best der. Dovrefjell og Jotunheimen er mine favoritter. Landskapet, utsikten og det varierte terrenget gjør treningsturen ekstra motiverende! Men med Grefsenkollen rett utenfor døra, må selvsagt det også nevnes. De fleste øktene mine til hverdags befinner seg i motbakkene der, samt innover vakre Lillomarka.Cecilie KappelslåenCecilie Kappelslåen
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: er det fort å kle på seg for mye, men ved å ha på meg ull innerst og en løpebekledning som isolerer ytterst, sikrer jeg i større grad å finne en god balanse under økta. Dæhlie har mange ulike jakker til ulik temperatur og intensitet, så det er enkelt å finne en bekledning som passer perfekt til den enkelte økta, uten at jeg har behov for et mellomlag.

- Når det er varmt ute: er det viktig for meg å ha en bekledning som absorberer svette og som er lett som mulig, slik at klærne ikke klistrer seg til kroppen. Å ha en shorts som sitter der den skal og ikke sklir oppover lårene, er kanskje den viktigste detaljen. Med den nye shortsen, ”Thights intense 5”, unngår man nettopp dette.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

Med den nye kolleksjonen i år er det ingen tvil om hva som er den nye favoritten. Dæhlie har designet en supergod løpeshorts som ikke kunne føltes bedre, ”Thights intense 5”, samt den lette og vellpustende t-skjorten ”Endorfin”. Den langermede trøyen ”Long sleeve woolzone” må også nevnes, som er helt topp å bruke ved noe kjøligere dager.Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

Treningsuken varierer ut i fra sesong og arbeidsmengde, men gjennomsnittet ligger på ca. 10 timer i uka. Jeg er glad i varierte former for trening, så en typisk treningsuke kan se slik ut:
- 2 langkjøringsøkter – langrenn på vinteren og løping/rulleski på sommeren
- 1-2 intervalløkter – glad i 4-5 minuttere som utføres gjerne i motbakke
- 2-3 helkropp styrkeøkter – varierer mellom rene basisøkter og litt tyngre økter med vekter
- Ellers, om jeg føler for ekstra trening, melder jeg meg gjerne på gruppetreningstimer på Elixia, der Crosstraining er favoritten.


Målsettinger for løpesesongen 20/21:

Mine mål er alltid å forbedre mine egne tider fra forrige sesong. Det beste er å fighte med seg selv og kunne se om formen gradvis blir bedre. Jeg har vært et års tid uten løp pga. kneskade, så realistiske mål i år blir å kunne matche tidene mine fra Oslos Bratteste og Dæhlie testrun. Et konkret løpemål mot våren har jeg likevel, og det er å komme under 41 minutter på 10km. Mål er gøy – og særdeles viktig for motivasjonen min i hverdagen.

Cecilie Kappelslåen