test run - dæhlie

Dæhlie 365November 26th

Søk om bidrag på 25 000,- til samhold i din klubb!

Emil Iversen og Dæhlie Sportswear har også denne sesongen samarbeidet om et felles prosjekt. Vår felles målsetting er at vi sammen skal få flere ressurspersoner i barn og unges miljø til å huske på viktigheten av det sosiale aspektet.Brenner du også for samhold i ditt miljø?

Etter fjorårets suksess med Emil Iversen og utdeling av 25 000 kr til tre ulike klubber eller foreninger, ser vi at det er et stort behov og et ønske om å gjennomføre kampanjen denne vinteren også.

Det er så mange fantastiske tiltak for barn og unge der ute som fortjener ekstra midler. Denne gangen ønsker vi at ytterligere en klubb eller forening får innfridd sine ønsker. Vi deler derfor ut 25 000 kr til hele fire utvalgte klubber eller foreninger.

Jacket Challenge som omtales som «Emil-jakken» kommer i en ny og oppdatert farge denne sesongen, to nydelige grønnfager, en til dame og en til herre.

Søk i dag for 25 000,- og en heldig vinner får også besøk av Emil Iversen. Søknadsperiode: 06/12-2021 – 31/1-2022.


dæhlie challenge dæhlie challenge

Historien gjentar seg.

Med utgangspunkt i en langrennsjakke har Dæhlie i samarbeid med landslagsløper Emil Iversen et ønske om å få frem et viktig budskap og et tema som han virkelig brenner for. Challenge som langrennsjakken heter, er grunnlaget for en oppmerksomhetskampanje rettet mot en god sak. Dæhlie ønsker, i samarbeid med en god rollemodell som Emil Iversen er, å gi noe tilbake til et formål som han setter svært høyt.

Emil Iversen setter fokus på noe som var viktig i hans barndom og som fortsatt er et svært viktig tema: Fellesskap, samhold og tilhørighet for barn og ungdom.

Sammen med gode rollemodeller og voksnes tilstedeværelse skaper det en trygghet for barn og ungdom, uavhengig av prestasjoner. Emil Iversen ønsker at barn og ungdom skal føle seg gode nok i sine miljøer. Det handler ikke om å være best i sin idrett, det handler om å føle seg inkludert. Dette for å få med flest mulig, lengst mulig.

Dæhlie ønsker med denne kampanjen en bevisstgjøring og et fokus på gode sosiale arenaer.

Overskuddet på 100 000 kr (4 x 25 000 kr) fra Challenge jakken går tilbake til de som gjør noe aktivt innenfor fellesskap, samhold og tilhørighet.


dæhlie challenge


dæhlie challenge

Gjerdrum IL fikk besøk av Emil Iversen

En av fjorårets søknader som ble trukket ut til å få støtte på 25 000,- kroner og besøk av Emil var Gjerdrum IL. Søknaden deres var gjort som en sang med melodien til OL-floka, og de drømte om midler til et skileikområde for barna i klubben. Gleden var stor da Emil og Dæhlie møtte opp til treningssamling med en sjekk på 25 000,- til Gjerdrum IL.


Hvem kan søke?

Her gir Dæhlie og Emil Iversen deg muligheten til å sende inn en søknad for å få midler til å bedre fellesskap, samhold og tilhørighet i din klubb eller ditt miljø. Det er ikke et krav om at det skal være en skiklubb, her ønsker vi alle lag og foreninger velkommen til å søke. Vi setter disse punktene høyt:

  • Aktiviteten må ha til hensikt å samle barn og ungdom på gode sosiale og trygge arenaer

  • Aktiviteten må ha til hensikt å inkludere barn og ungdom til et felleskap med ansvar for hverandre

  • Aktiviteten må være inkluderende for alle i miljøet, ikke for noen få

  • Det er ofte en person med ekstra initiativ og drivkraft som bidrar til sosiale aktiviteter, frem gjerne en eller flere personer som er tilretteleggere i sitt miljø/sin klubb

  • Forslag på lavterskel og enkle aktiviteter som andre kan ha nytte av ønskes beskrevet


Summen på 25 000,- til hver av de 4 heldige vinnerne deles ut til en enkeltperson, klubb, lag, forening som fordeler og disponerer summen til sosiale aktiviteter for barn og ungdom.


dæhlie challenge
dæhlie challenge dæhlie challenge


Legg inn din søknad her:

Hvordan foregår utvelgelsen?

En jury bestående av 3 personer vil sette seg inn i alle søknader og dele ut prisene.

Søknadsperioden avsluttes 31/1- 2022. Vinnere kontaktes og vil bli offentliggjort på Dæhlie.com 07. februar 2022.

Her ser du jurymedlemmer for Challenge utdelingen. Med formål om aktiviteter og initiativ som fremmer Fellesskap, samhold og tilhørighet for barn og ungdom.

  • Emil Iversen, Utøver Norges Skiforbund langrenn

  • Eirik Myhren Nossum, Trener Norges Skiforbund langrenn

  • Linda Linnebo, Markedssjef Dæhlie SportswearONLY FOR NORWEGIAN RESIDENTS

This is a competition only for Norwegian residents, and therefore the text in this article is written in Norwegian.


dæhlie challenge