test run - dæhlie

Dæhlie 365November 26th

Søk om bidrag på 25 000,- til samhold i din klubb!

Emil Iversen og Dæhlie Sportswear har denne sesongen samarbeidet om et felles prosjekt. Vår felles målsetting er at vi sammen skal få flere ressurspersoner i barn og unges miljø til å huske på viktigheten av det sosiale aspektet.Brenner du også for samhold i ditt miljø?

Søk om øremerkede midler for sosiale aktiviteter ved å fylle ut søknadsskjemaet lengre ned i denne artikkelen.

Har du noen i ditt miljø som arbeider ekstra hardt for barn og unge? Eller aktiviteter i planleggingsfasen som trenger bidrag til videre arbeid for å fremme det sosiale? Gi deres «sosialminister» eller aktiviteten de/dere gjør et bidrag for videre arbeid.

Søk i dag for 25 000,- og besøk av Emil Iversen. Søknadsperiode: 30/11-2020 – 31/1-2021.


dæhlie challenge dæhlie challenge

Din sosiale arena.

Emil Iversen og Dæhlie Sportswear har denne sesongen samarbeidet om et felles prosjekt. Prosjektet har gått ut på at Emil Iversen har vært med på utvikling av en langrennsjakke, Jacket Challenge som han selv skal fronte. Samarbeidet er grunnlaget for en oppmerksomhetskampanje der Emil Iversen fremmer et budskap han brenner for.

Emil Iversen setter fokus på noe som var viktig i hans barndom og som fortsatt er et svært viktig tema: Fellesskap, samhold og tilhørighet for barn og ungdom.

Emil som en av verdens beste langrennsløpere har selv kjent på det å ikke alltid har vært god i egen idrett. Det som holdt han i miljøet var de sosiale aktivitetene og samholdet. Emil heier på at vi tilrettelegger for at flere skal føle seg inkludert og gode nok i sine sosiale miljøer. Dæhlie og Emil Iversen ønsker med denne kampanjen en bevisstgjøring og et fokus på gode sosiale arenaer.

Vår felles målsetting er at vi sammen skal få flere ressurspersoner i barn og unges miljø til å huske på viktigheten av det sosiale aspektet.


dæhlie challenge


Hvem kan søke?

Her gir Dæhlie og Emil Iversen deg muligheten til å sende inn en søknad for å få midler til å bedre fellesskap, samhold og tilhørighet i din klubb eller ditt miljø. Det er ikke et krav om at det skal være en skiklubb, her ønsker vi alle lag og foreninger velkommen til å søke. Vi setter disse punktene høyt:

  • Aktiviteten må ha til hensikt å samle barn og ungdom på gode sosiale og trygge arenaer

  • Aktiviteten må ha til hensikt å inkludere barn og ungdom til et felleskap med ansvar for hverandre

  • Aktiviteten må være inkluderende for alle i miljøet, ikke for noen få

  • Det er ofte en person med ekstra initiativ og drivkraft som bidrar til sosiale aktiviteter, frem gjerne en eller flere personer som er tilretteleggere i sitt miljø/sin klubb

  • Forslag på lavterskel og enkle aktiviteter som andre kan ha nytte av ønskes beskrevet


Summen på 25 000,- til hver av de 3 heldige vinnerne deles ut til en enkeltperson, klubb, lag, forening som fordeler og disponerer summen til sosiale aktiviteter for barn og ungdom.


dæhlie challenge
dæhlie challenge dæhlie challenge


SØKNADSSKJEMA:
Hvordan foregår utvelgelsen?

En jury bestående av 4 personer vil sette seg inn i alle søknader og dele ut prisene. Det er for sesongen 20/21 gitt ut en pris til IL Varden. De resterende 2 prisene på 25 000,- hver vil juryen velge ut.

Søknadsperioden avsluttes 31/1- 2021. Vinnere kontaktes og vil bli offentliggjort på Dæhlie.com 5.februar 2021.

Her ser du jurymedlemmer for Challenge utdelingen. Med formål om aktiviteter og initiativ som fremmer Fellesskap, samhold og tilhørighet for barn og ungdom.

  • Emil Iversen, Utøver Norges Skiforbund langrenn

  • Eirik Myhren Nossum, Trener Norges Skiforbund langrenn

  • Heidi Pedersen, Vaffelsteker i Varden IL

  • Linda Linnebo, Markedssjef Dæhlie SportswearONLY FOR NORWEGIAN RESIDENTS

This is a competition only for Norwegian residents, and therefore the text in this article is written in Norwegian.


dæhlie challenge