dæhlie classic vs modern

Dæhlie 365December 7th

Classic VS Modern

Med Dæhlie Sportswear har du anledning til å skape din egen identitet. Alle som går på ski, uavhengig av intensitet, skal føle at klærne bidrar til at man yter sitt aller beste. Om det handler om passform og funksjonalitet eller det handler om å føle seg rask og moderne er individuelt. Vi mener det skal være mulig å oppnå begge deler

Finn dine favoritter

Det finnes mange aktive langrennsløpere, alt fra eliteutøvere på heltid til mosjonister som liker å holde seg i form. Det å kalle seg en langrennsløper er for noen en høy terskel. Men å si at man elsker å gå på ski tror vi mange kan kjenne seg igjen i. Det er viktig at alle kan finne sin identitet gjennom antrekket. Enten du skal gå fort på ski med høy puls eller om du går en rolig tur, er påkledning viktig.

Det er viktig fordi opplevelsen av en langrennsøkt, uavhengig av intensitet blir mye bedre når du finner dine favoritter. Klærne skal først og fremst sitte godt på, de skal ventilere godt og gjerne beskytte mot vær og vind.


dæhlie classic vs modern dæhlie classic vs modern
Velg din identitet

Nå kan du kan velge din identitet. Foretrekker du den klassiske stilen i marineblått, en litt nedtonet variant eller kan du tenke deg en mer moderne stil med sesongfarger og matchende jakke og bukse?

Dæhlie gir deg muligheten til å velge det samme teknisk gode produktet, men med to forskjellige uttrykk hvor du kan skape en identitet som passer deg. Vi tror at du får ut ditt potensiale når du kjenner at antrekket forteller litt om hvem du er.


dæhlie classic vs modern dæhlie classic vs modern