Halvor Melsom | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Halvor Melsom

Født: 19.12.2000
Bosted: Oslo
Følg Halvor på Strava: Halvor Melsom
Følg Halvor på Instagram: @halvormelsom

Din favoritt treningsøkt:

Rolig langtur langrenn i -7 grader og nysnø.

Din favoritt treningsarena:

Skogen.Halvor MelsomHalvor Melsom
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: Det viktigste for meg når det er kaldt ute, er å ta på nok tøy uten at det går utover komfort og bevegelighet. Jeg kler på meg nok tøy til at det er litt kjølig når man står i ro – man svetter i kulde også, så jeg liker at det jeg har på ikke blir overdådig varmt. Derfor er det viktig med tøy som både isolerer og puster.

- Når det er varmt ute: Når det er varmt ute er det viktigste for meg komfort. Det er lett at treningstøyet blir litt klamt og ekkelt å ha på når gradestokken bikker 20 grader. Da liker jeg å bruke tøy med god ventilasjon, og gjerne ikke så tettsittende.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

Shorts oxygen med t-skjorte focus!Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

En vanlig treningsuke for meg, består av 2-3 styrkeøkter, en rulleskiøkt, gjerne 2 intervalløkter løping, samt en langtur løp i skogen.


Målsettinger for løpesesongen 20/21:

Målet for løpesesongen 20/21 var i utgangspunktet nordmarkstraver’n. Nå gjelder det å finne ny motivasjon, så da blir det å finne et aktuelt løp som ikke krasjer med den pågående covid-19-situasjonen. Uavhengig av hvordan konkurransesesongen blir, er målet å opparbeide et godt løpegrunnlag slik at beina kan tåle piggsko på bane utover høsten, samt noen skikkelige mølleøkter gjennom vinteren!

Halvor Melsom