Helene Melsom | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Helene Melsom

Alder: 26 år
Bosted: Oslo

Din favoritt treningsøkt:

Jeg liker godt å løpe langt, men også passe fort, så min favioritthardøkt er 30-40 min sammenhengende terskel. Ellers er langtur i marka enten med joggesko eller ski en absolutt favoritt!

Din favoritt treningsarena:

Uten tvil Nordmarka!Helene MelsomHelene Melsom
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: Når det er kaldt ute kler jeg meg gjerne med en tynn ullgenser innerst og en vindtett jakke utenpå. Hvis det er skikkelig kaldt tar jeg også på en vest. Jeg kler meg alltid sånn at det ikke oppleves klumpete.

- Når det er varmt ute: - Når det er varmt ute liker jeg å ha på meg tynne, lette klær som puster godt.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

Når det er kaldt har jeg hipster wool innerst for å holde rumpa varm, og tights athlete utenpå. På overkroppen løper jeg gjerne med en tynn ulltrøye innerst, compete-tech er en sikker vinner! Utenpå den har jeg jacket athelte og vest run hvis det er nødvendig.

Når det er varmt er favorittshortsen shorts elite, den er så luftig og digg! Til den liker jeg å løpe med singlet gear eller t-shirt intensity. Hvis det er litt kjølig i morgenlufta er jeg storfan av å løpe med compete-tech t-shirt.New Arrival

Tights Athlete Wmn

$90.00Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

En typisk treningsuke for meg består av av 2-3 hardøkter, én langtur, ispedd en del joggeturer. Om vinteren tar jeg gjerne langturen på ski.


Målsettinger for løpesesongen 22/23:

Det store og hårete målet er nok å snike meg under 2.50 på maraton! Vi får se om det går


helene melsom