Malén Gudbrandsgard | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Malén Gudbrandsgard

Født: 26.01.1990
Bosted: Oslo
Følg Malén på Strava: Malén Gudbrandsgard
Følg Malén på Instagram: @mgudbrandsgard

Din favoritt treningsøkt:

Intervall, 1 000 meter eller bakkeløp.

Din favoritt treningsarena:

Frisk luft, natur, skog og mark er egentlig min favorittarena. Men dessverre legger pollenallergien en liten demper på gleden av å trene ute. Derfor prøver jeg å variere med trening inne på mølle og ute der hvor skogen ikke er tettest. Malén GudbrandsgardMalén Gudbrandsgard
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: Jeg sverger til ull innerst når det er kaldt ute! I tillegg er det viktig å ikke fryse på føtter, hender eller hodet. Så riktig bekledning på disse stedene er alfa& omega! Det kan også være deilig med en løpejakke som er vindtett foran, men som puster bak. Da beskytter den for kald luft samtidig som den transporterer fukt, så man ikke blir helt gjennomsvett. 

- Når det er varmt ute: En deilig shorts + sports bh. Enkelt og greit! tettsittende.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

Av de klærne jeg har fått tilsendt er favorittene: Hvit T-skjorte Focus, shorts Focus og jakke intense. Super lett, behagelig og godt pustende materialet i tillegg til at klærne er stilige, pene og freshe! Jeg elsker å løpe i Dæhlie treningstøy. Det får meg til å føle meg fresh selv etter en slitsom økt!Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

En vanlig treningsuke for meg ser typisk sånn her ut;
- To intervalløkter. Gjerne 8-10 1000 meter, 20 x 45/15 intervall og/eller bakkeintervall. Da typisk 10-20 x 200 meter.
- En langtur minimum 15 km.
- To – tre økter på 5-12 km hvor målet er å ligge på et tempo som skaper treningsglede, mestring og motivasjon til å løpe enda mer.   


Målsettinger for løpesesongen 20/21:

Siden det meste av løp er avlyst eller utsatt, har jeg satt meg to mål som skal prøve å nås på eget testløp. Det er 5 km under 20 min og 10 km under 40 min.