Melina Magluas | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Melina Meyer Magulas

Født: 18.01.85
Bosted: Oslo
Følg Melina på Strava: Melina Magulas
Følg Melina på Instagram: @melinamagulas

Din favoritt treningsøkt:

Motbakkeintervaller 6-5 x 4-5 min, pauser = 2 min
2000m og ned til 800m meter’e på bane

Din favoritt treningsarena:

Nordmarka!Melina MagluasMelina Magluas
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: Tynn treningsull innerst. Kler lag på lag og trikset er faktisk å fryse bittelitt i starten av økten, da blir det helt perfekt når du er skikkelig i gang.  

- Når det er varmt ute: Viktig at plaggene er tynne og lette og puster godt slik at de på en måte tørker seg selv når jeg svetter. Og at ingen sømmer gnager noe sted når man blir varm på huden.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

Vanskelig å velge for det er så mye bra! Men jeg er velig glad i shortsen som heter Tights Intense 5’ og til den veksler jeg mellom Focus t-skjortene og singlettene. Sommerullen er også helt fantastisk i all slags vær!Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

Akkurat nå føles ingenting som vanlig siden jeg ble mamma for ikke så alt for lenge siden, men jeg har som arbeidsmål å få inn 2-3 høyintensive økter i løpet av uken der jeg løper intervaller i motbakke med vogn eller går på rulleski. I tillegg blir det 1-2 tunge styrkeøkter fremover og resten av dagene blir det rolig langtur på rulleski og litt øvelser på stuegulvet med egen kroppsvekt, strikker og sklimatter. Jeg har stort sett 1-2 treningsfrie dager i uken akkurat nå for tiden.

Målsettinger for løpesesongen 20/21:

Komme tilbake i normal løpetrening etter fødsel som var i mai 2020! Det krever grundig arbeid og tålmodighet.

Det hadde vært gøy å sette noen pers’er på 10km og noen utvalgte testløp. Det er nok litt overambisiøst, men hadde vært en super bonus!

Melina Magulas