test run - dæhlie

Dæhlie 365September 21st

Sommerens varepakke for det norske langrennslandslaget.

Vår norske landslagshelter er inne i en periode med mye trening for å legge grunnlaget for en viktig OL-sesong. Nå har de mottatt sommerens varepakke. Her gir vi deg utøvernes favoritter fra sesongens kolleksjon.

national-team-summer

Kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst.

Det norske langrennslandslaget legger ned enorme mengder treningstimer hvert år, flere av våre utøvere runder 1000 treningstimer i året. Det kreves riktig trening 365 dager i året, uansett vær og føre for å bli best. Er det en ting de alle har til felles, så er det at de er kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst. DÆHLIE sitt tekniske tøy er laget av de beste, sammen med de beste, for de beste!

Ved starten av hver sommersesong får utøverne på det norske langrennslandslaget en stor utstyrsbag fra DÆHLIE. Her får du se utvalget til HERRE og DAME landslagsløperne.

Her viser Brand Hero Ingvild Flugstad Østberg frem sommerens varepakke:

national-team-summer

Emil Iversen sin favoritt fra årets sommerpakke.

Emil sier: "Min sommerfavoritt fra sommerpakken til Dæhlie er denne superfrekke hvite løpejakken. Det er flere ting som gjør at jeg trekker frem denne jakken som min favoritt, bla at den er lett, luftig og at du kjenner nesten ikke at du har den på deg!"

 

Det aller viktigste er at jakken ser veldig bra ut!

Brand Hero, Emil Iversen

Anne Kjersti Kalvå sin favoritt fra årets sommerpakke.

Anne Kjersti sier: "Mitt favorittplagg for løping i sommer er t-skjorte endorfin. Den er lett, god og luftig. Den er perfekt på sommerdager i Trøndelag"

 

Perfekt på sommerdager i Trøndelag!

Brand Hero, Anne Kjersti Kalvå

Sindre Bjørnstad Skar sin favoritt fra årets sommerpakke.

Sindre sier: "T-skjorte Training Wool er min favoritt fra sommerpakke. Det er tynn merinoull som puster godt, som gjør at du kan trene når det er kaldt og sol og varmt. Selv om du blir svett, så blir du ikke kald. Derfor er denne t-skjorten mitt favorittplagg!"

 

Selv om du blir svett, så blir du ikke kald!

Brand Hero, Sindre Bjørnstad Skar

Heidi Weng sin favoritt fra årets sommerpakke.

Heidi sier: "Min sommerfavoritt er svart shorts som er høy i livet og passe lengde på shortsen, ikke for kort og ikke for lang!"

 

Shortsen er ikke for kort og ikke for lang!

Brand Hero, Heidi Weng

national-team-summer