test run - dæhlie

Dæhlie 365December 7th

Nordic Living

Dæhlie bærer med seg en en stolt tradisjon fra en voksen idrett innen langrenn og har med dette gjort gode og gamle praktiske langrennsklær om til moderne varianter med historisk preg.

Et særnorskt skiantrekk.

Det særnorske skiantrekket anorakk og knickers har kommet i en ny drakt. Det er fortsatt et praktisk antrekk, men har fått et løft med et teknisk og moderne preg. Shoftshell med god stretch og paneler med ull gjør dette til et antrekk vi både kan anbefale til rolige turer på ski eller som et moderne fritidsantrekk ved aktiv hvile. Aktiv hvile for Dæhlie betyr at du kler deg som en langrennsløper før og etter en treningsøkt. Du er gjerne i bevegelse og ønsker et antrekk som føles lett og behagelig på kroppen, ventilerer godt og ser bra ut. Et antrekk perfekt for restitusjon eller når du skal på hytta for å gå på ski.


dæhlie nordic living
Kle deg for aktiv hvile.

Konseptet med aktiv hvile inneholder en rekke produkter med ull som basis. Det skal være praktiske og behagelige plagg med god passform. Samtidig skal det være det naturlige valget både før og etter en treningsøkt eller bare som et pent fritidsantrekk.


dæhlie nordic living dæhlie nordic living


Kle deg etter temperaturen.

Det ytterste laget er viktig på kalde dager. Temperaturen bestemmer om det holder med en tøff vest, en tynnere jakke med padding eller en dunjakke for de kaldeste dagene. Med et moderne preg er yttertøy fra Dæhlie perfekt for aktiv fritid.


dæhlie nordic living
dæhlie nordic living dæhlie nordic living


$180.00 $90.00