raw-40 - dæhlie

Dæhlie 365January 26th

RAW 4.0

Det handler om attitude og identitet, i jakten på perfeksjon.

Signatur Kolleksjon

For deg som krever det beste innen langrennsbekledning har DÆHLIE Sportswear lagt sammen 25 års erfaring, testing og tilbakemeldinger fra verdens beste langrennsløpere.

Resultatet av kunnskap i kombinasjon med de beste stoffkvalitetene på markedet finner du i RAW 4.0. DÆHLIE Sportswear sin Signatur Kolleksjon.


dæhlie raw 4.0
Bryt egne grenser og maksimer ytelsen

RAW er basert på nyskapende teknologi og design helt ned til minste detalj. Suksessfaktorene handler om å kombinere tekniske finesser med et sofistikert og stilsikkert uttrykk.

Produktene er utviklet med ambisjon om å skape innovative plagg med teknologi som hjelper deg med å bryte egne grenser og maksimere ytelsen i langrennsporet. Med Raw 4.0 tar DÆHLIE Sportswear sine klær et steg videre og gir deg det beste innen langrennsbekledning.

RAW 4.0 til dame høstet tidlig internasjonal suksess ved å gå rett til topps i ISPO Awards i kategorien Nordic Apparel. Juryens begrunnelse:


dæhlie raw 4.0

dæhlie raw 4.0 dæhlie raw 4.0


dæhlie raw 4.0

Jacket RAW 4.0

Jacket Raw 4.0 er den råeste teknologien innen langrennsjakker fra Dæhlie. En multifunksjonell hybridjakke bestående av langrennsjakke med avtagbar vest på innsiden som kan brukes separat. Jakken kommer i et 3-lags softshell materiale med vind- og vannavvisende membran med utmerket pusteevne, som sørger for en optimal temperaturregulering. Den justerbare hetten er festet med glidelås og kan enkelt tas av og på. Under ermene og deler av mansjettene består av et mykt og isolerende ullstretch materiale med god ventilasjon. Jakken har to håndlommer med glidelås. Lommene, mansjettene og nederste del av jakken kommer med sveisede sømmer, for å hindre uønsket friksjon.

Den avtagbare vesten har et isolerende materiale fra Thindown® i front. Dette er et Italiensk produsert dun i stofformat, noe som gir svært god isolasjon. Det har lav vekt og kan vaskes på normalt program uten at dunet kluper seg. Vesten har et ullstretch materiale i siden som regulerer temperaturen optimalt.


 

Med fokus på funksjon, passform, farge og stoff mener vi at vi har utviklet det ultimate langrennssettet for optimal prestasjon i kalde forhold. Vi liker å tro at settet både er tøft og elegant.

Mona Hommersand, Designer hos Dæhlie Sportswear


Pant RAW 4.0

Pants Raw 4.0 er den råeste teknologien innen langrennsbukser fra Dæhlie. En varmere bukse ment for trening med moderat til høy intensitet i kaldere vær. 3-lags softshell med vind- og vannavvisende membran med utmerket pusteevne, sørger for en optimal temperaturregulering. Et mykt og isolerende ullstretch materiale med god ventilasjon på baksiden av leggene og i korsryggen. Lomme med glidelås på høyre lår og ankelglidelås for enkel av- og påkledning.

På damebuksa er fronten foret med et isolerende materiale fra Thindown® ned til knærne.


dæhlie raw 4.0
dæhlie raw 4.0 dæhlie raw 4.0