test run - dæhlie

Dæhlie 365September 21st

Sesongstart for det norske langrennslandslaget.

En sesong med VM i Oberstdorf som høydepunkt! Her vil vi gi dere en liten titt på hva utøverne får utdelt ved sesongstart og før VM.

Season Start Winter 20 Season Start Winter 20

Kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst.

Det norske langrennslandslaget legger ned enorme mengder treningstimer hvert år, flere av våre utøvere runder 1000 treningstimer i året. Det kreves riktig trening 365 dager i året, uansett vær og føre for å bli best. Er det en ting de alle har til felles, så er det at de er kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst. DÆHLIE sitt tekniske tøy er laget av de beste, sammen med de beste, for de beste!

Ved starten av hver sesong får utøverne på det norske langrennslandslagene en stor utstyrsbag fra DÆHLIE. Her får du se utvalget til HERRE og DAME landslagsløperne.Season Start Winter 20

Emil Iversen sine favoritter fra årets varepakke.

Emil sier: "Årets vinterpakke! Som alltid er det like stas å få vinterpakken. Det er av de sikreste tegnene på at vinteren nærmer seg med stormskritt. Jeg er veldig godt fornøyd med årets pakke. Klær for alle mulige forhold, og det er ganske så viktig når du har hus i trøndelag…"

 

Skidressen er alltid helt magisk når den er ny, og den sitter som et skudd på kroppen min!

Brand Hero, Emil Iversen

"Hvis jeg skal trekke frem 2 favoritter fra årets kolleksjon, må det være den nye kule «Emil-jakka» (Jacket Challenge) og skidressen. Den nye jakka sitter godt, og er god å varm på vinteren, samtidig som den ser veldig rå ut. Skidressen er alltid helt magisk når den er ny, og den sitter som et skudd på kroppen min!"

Season Start Winter 20 Season Start Winter 20

En sesong med VM i Oberstdorf som høydepunkt

Denne sesongen braker det løs med et nytt VM på ski, denne gangen i tyske Oberstdorf. DÆHLIE vil etter suksessen i Seefeld igjen kle opp det norske langrennslandslaget med antrekk til oppvarming, konkurranse og til podium. Vi vil gi dere en liten titt på antekkene langrennslandslaget får utdelt før VM.

Designerne hos DÆHLIE tar med seg all kunnskap og alle tilbakemeldinger fra verdens beste langrennslandslag og setter sammen en kolleksjon enda råere enn det vi har sett før. Denne VM-kolleksjonen spenner seg fra å levere det råeste du kan finne på markedet fra konkurranseklær, til det særnorske skiantrekket med anorakk og knickers.

Det vi ønsker med denne kolleksjonen er å vise at vi kan levere på øverste nivå både på det tekniske, på passform, moderne design og møte forventninger til ny utvikling.


Season Start Winter 20Season Start Winter 20 Season Start Winter 20Season Start Winter 20