test run - dæhlie

Dæhlie 365November 24th

Verdenscupstart for det norske langrennslandslaget.

Etter en trøblete nasjonal åpning på Beitostølen der vinden stod for en av de største snakkisene er det endelig duket for verdenscupstart i Ruka, Finland. Dette blir en sesong med OL i Beijing som det store høydepunktet! Her vil vi gi dere en liten titt på hva utøverne får utdelt ved sesongstart.

Season Start Winter 20

På fredag starter verdenscupen igjen.

Til helgen står våre raskeste kvinner og menn på startstreken i Ruka, Finland i forbindelse med verdenscupåpningen i langrenn. Der skal de måle krefter mot resten av verdenseliten.

Langrennslandslaget har i år mottatt en helt ny kolleksjon, Conscious, med en ekstra faktor vi ikke har levert tidligere. Dæhlie har tatt et strategisk valg om å gjøre kolleksjonen mer bærekraftig enn tidligere, uten at det går på kompromiss med verken kvalitet eller funksjonalitet. Tilbakemeldingene fra utøvere har vært over all forventning.

 

Conscious jakken liker jeg veldig godt fordi den både er lett og varm, i tillegg til at den transporterer fuktighet godt. Det gjør at den kan brukes til både kalde og mindre kalde vinterdager. Samtidig er dette det mest bærekraftige produktet som jeg har fått fra Dæhlie. Som langrennsløper er jeg avhengig av snøfylte vintre, og da er fokus på bærekraft viktig

Brand Hero, Harald Østberg AmundsenLaget på naturens premisser.

På vei mot en mer bærekraftig, sunnere og grønnere planet har vi akseptert utfordringen med å produsere sportsklær som er laget på naturens premisser. Med kjærlighet til naturen er vår nye kolleksjon, Conscious, laget med naturlige materialer – uten at det går på bekostning av funksjonalitet og kvalitet.

Kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst.

Det norske langrennslandslaget legger ned enorme mengder treningstimer hvert år, flere av våre utøvere runder 1000 treningstimer i året. Det kreves riktig trening 365 dager i året, uansett vær og føre for å bli best. Er det en ting de alle har til felles, så er det at de er kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst. DÆHLIE sitt tekniske tøy er laget av de beste, sammen med de beste, for de beste!

Ved starten av hver sesong får utøverne på det norske langrennslandslagene en stor utstyrsbag fra DÆHLIE. Her får du se utvalget til HERRE og DAME landslagsløperne.

Følg Emil, Therese og resten av langrennslandslaget sine første renn under verdenscupåpningen i Ruka, Finland. Programmet for verdenscupstarten finner du lengre ned på siden, sørg for at du får med deg når våre Brand Heroes skal konkurrere!


 

Conscious er min favorittjakke fordi det føles godt at den er produsert på en mer bærekraftig måte.

Brand Hero, Ane Appelkvist StensethSeason Start Winter 20PROGRAMMET FOR VERDENSCUP ÅPNING I RUKA

FREDAG 26. NOVEMBER

• 10.00 Langrenn sprint friteknikk prolog

• 12:30 Langrenn sprint friteknikk heat og finaler

LØRDAG 27. NOVEMBER

• 10:15 Langrenn 15km klassisk intervallstart menn

• 13:30 Langrenn 10km klassisk intervallstart kvinner

SØNDAG 28. NOVEMBER

• 10:20 Langrenn 10km jakstart friteknikk kvinner

• 12:30 Langrenn 15km jaktstart friteknikk menn


Season Start Winter 20