superski skiskole | Dæhlie Ambassadør

Dæhlie 365

SUPERSKI SKISKOLE

Dæhlie er en stolt samarbeidspartner med Superski skiskoler. Med fokus på glede, samvær, god trening og riktig teknikk legges det et godt grunnlag for vinteren.

superski skiskole

Populære trenere i skisportens mekka

Med populære trenere som Marit Bjørgen, Therese Johaug og andre store langrennsnavn arrangerer Superski tre ganger i året en svært populær skiskole for barn og ungdom i alderen 9-15 år. Superski skiskole forgår i begynnelsen og slutten av sommerferien og èn gang i løpet av høsten.

Skiskolen arrangeres i Holmenkollen og Nordmarka, de beste omgivelsene for langrennstrening i Oslo.

Felles treningsglede

Treningsøktene foregår med både joggesko og rulleski. Løpetrening i ulike varianter i et rått terreng. På rulleskiøktene vil teknikk være i fokus, både i klassisk stil og skøyting. Videoanalyse av deltakere gjennomgås innendørs, terping på bedre teknikk tas med ut i rulleskiløypa. Skiskolens treningsopplegg består også av viktige treningsformer som basis styrke, intervaller, hurtighet og spenst. Godt blandet med felles treningsglede, fokus på sosialt samvær, faglig innhold og dyktige ledere er dette en suksess, gang etter gang.

Skiskolens høydepunkt er Mesternes Mester, som er en uhøytidelig, morsom og allsidig konkurranse siste dagen.

superski skiskolesuperski skiskoleSuksessfaktorer for skiskolen:

- Mulighet for å måle egen fremgang : Duathlon/terrengløp og 100 meter sprint med lasermåling vil bli gjennomført i både juni og august, slik at det er mulig å måle egen fremgang i løpet av sommeren hvis man deltar på begge skiskoler.

- Tilpasset alle nivåer: Det vil bli inndelt i mindre grupper etter alder. Hver gruppe har flere trenere slik at alle får tilrettelagt trening og øvelser etter eget nivå.

- Unikt program: Innholdet på øktene i juli og august vil være ulikt. Dette gir muligheten for at utøverne i august kan bygge videre på læringen fra juni.

Les mer om Superski sine skiskoler her: SUPERSKI

superski skiskole