free standard shipping

Free standard shipping above €100

Learn More
free standard shipping

Free 30-day returns

Learn More
raw athlete collection - dæhlie

Dæhlie 365April 10th

Test Run

BLI TESTLØPER FOR DÆHLIE

07. Mai 2019

Kl.14.00

Holmenkollen

NB! This is an Norwegian event.

Vil du være med å teste DÆHLIEs splitter nye løpekolleksjon?

Vi søker 15 spreke løpeentusiaster til å løpe vår testløype fra Vinderen til Holmenkollen, tirsdag 07. mai kl. 14:00. Fyll inn søknadsskjemaet under om du er interessert!

Alle deltagere får beholde løpeantrekket. I tillegg til at de tre første i mål får en tilleggspremie, har alle sjansen til å bli DÆHLIE-ambassadør.

Frist 30. April 2019.

Registrer deg her:

Terms & conditions

DÆHLIE velger 15 personer til å løpe Test Run-løypen i plagg fra DÆHLIE sin løpekolleksjon. Ved å sende inn søknadsskjema bekrefter du at du er i form til å løpe Vinderen-Holmenkollen og at du godtar å bli brukt i DÆHLIEs markedsføring. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, at du vil bli filmet før, under og etter løpet, samt at bilder av deg og ditt navn vil kunne bli brukt i sosiale medier og på nett.

For å delta i løpet må du også ha profil på Strava, ha installert appen på telefonen din og tracke deg selv under Test Run. Dersom ønskelig hjelper vi deg gjerne med etablering av profil når du har bestemt deg for å delta. Alle deltagere får fritt velge to hele løpeantrekk fra kolleksjonen som de får beholde. De tre første i mål får ekstrapremier. Deltagere må selv ha med løpesko.

Påmeldingsfrist er midnatt, tirsdag 30. april. DÆHLIE vil plukke ut og kontakte kandidater i løpet av de to påfølgende dagene.article1img3 article1img4


article1img3 article1img4