test run - dæhlie

Dæhlie 365August 20th

DÆHLIE ER STOLT SPONSOR AV LANDSKAMPEN.

Fredag 20. August er det igjen klart for Landskampen på TV2. Våre norske landslagshelter fra ulike idretter skal igjen kjempe mot Svenskene om heder og ære. For andre året på rad er DÆHLIE en stolt sponsor av TV-programmet.

landskampen

Landslagshelter kledd i DÆHLIE.

Både de norske og svenske idrettsheltene som deltar i årets versjon av Landskampen, på henholdsvis TV2 og TV4, i Sverige har alle en ting til felles, utover et brennende ønske om å vinne. Det er at de alle er kledd i DÆHLIE fra innerst til ytterst. DÆHLIE sitt tekniske tøy er laget av de beste, sammen med de beste, for de beste!

dæhlie run dæhlie run

Kort om Seamless Push

Jakken har vind- og vannavvisende front, samt brystlomme på venstre side. Den har et lett sømløst materiale i strikket mesh for god bevegelighet og ventilasjon. Jakken har en "push og pull"-teknologi med polyamid på innsiden og polyester på utsiden. Denne teknologien trekker fuktighet bort fra kroppen slik at du kan føle deg tørr under aktivitet. Jakken har en høyere hals for god beskyttelse ved tøffe værforhold og store refleksdetaljer for god synlighet.

Tech Info

  • Lett løpejakke for trening på kalde dager
  • Vind- og vannavvisende front
  • Strikket mesh for god bevegelighet og ventilasjon


Disse skal konkurrere i årets utgave av Landskampen.

Norge: Skiskytter Johannes Thingnes Bø (28), tidligere langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacbsen (34), tidligere langrennsløper Thomas Alsgaard (49) og tidligere skiskytter Tora Berger (40)

Sverige: Skiskytter (tidl. langrennsløper) Stina Nilsson (27), tidligere skiskytter Magdalena Forsberg (53), tidligere langrennsløper Anders Södergren og tidligere langrennsløper Marcus Hellner (35).

Nytt av årets sesong er at det blir enkelte utskiftninger på lagene underveis. Dette betyr at vi i tillegg får se disse utøverne i løpet av «Landskampen» på TV 2 fredag 20.08 kl.20:00:

Norge: Langrennsløper Therese Johaug (32), langrennsløper Emil Iversen (29), tidligere langrennsløper Marthe Kristoffersen (31) og tidligere kombinertløper Magnus Moan (37).

Sverige: Skiskytter Martin Ponsiluoma (25), skiskytter Elvira Öberg (22) og tidligere langrennsløper Jörgen Brink (47).

landskampen

 

Jeg ser virkelig fram til å være med på «Landskampen»! Det er ikke alt av tv-programmer jeg har lyst til å være med på, men dette føles veldig riktig, alle har samme mentalitet og innstilling og er klare for en skikkelig konkurranse.

FOR NORGE, Astrid Uhrenholdt Jacobsen