test run - dæhlie

Dæhlie 365Januar 12th

Sondre Norstad Moen signerer med DÆHLIE

Det å få på plass Sondre Norstad Moen som Brand Hero for LØP signaliserer fokuset DÆHLIE vil ha på løpekategorien fremover.DÆHLIE skal være det foretrukne alternativet for løpere

Gjennom 25 år har merkevaren DÆHLIE Sportswear levert teknisk bekledning for langrennsløpere året rundt, med fokus på teknisk bekledning fra innerst til ytterst, slik at den aktive kan yte sitt aller beste.

DÆHLIE Sportswear handler om PRESTASJONER, trening og konkurranse gjennom hele året. Vi leverer funksjonalitet og innovasjon til verdens beste langrennsløpere. Et fortrinn som alle utøvere ønsker seg.

All opparbeidet kunnskap på teknisk langrennsbekledning uansett vær, vil vi også bringe inn til løpere på alle nivåer. DÆHLIE har gjennom de siste 5 årene presentert et stadig større sortiment løpeprodukter til markedet, og har pr i dag løpebekledning i hele 14 land.

DÆHLIE skal være det foretrukne alternativet for løpere og langrennsløpere på alle nivåer. For å ligge i forkant og utvikle innovative produkter er det viktig for oss å jobbe med verdens beste utøvere innen disse to idrettene.sondre x dæhlie sondre x dæhliePresterer på et internasjonalt nivå

Vi har i lang tid samarbeidet med det norske skilandslaget, som er best i verden i sin idrett. Nå tar vi dette også inn i løp, hvor Sondre over tid har vist at han kan prestere på et topp internasjonalt nivå.

Sondre, som en av verdens beste løpere setter høye krav til alle sine samarbeidspartnere. Som utøver i verdenseliten er funksjonalitet og fokus på innovasjon viktig for å prestere.

DÆHLIE Sportswear bringer et komplett sortiment inn i samarbeidet og dekker alle behov Sondre har for å yte sitt beste når det virkelig gjelder. Både under trening i alle typer vær, samt i enhver konkurransesetting.

Samarbeid med aktive idrettsutøvere er viktig for DÆHLIE Sportswear. Samarbeidet med Sondre vil også ha fokus på ørsmå marginer og innovasjon som spiller en viktig rolle når han skal prestere i en konkurransesetting.


dæhlie test rundæhlie test run

Sondre har meritter som inspirerer oss!

Vi er svært fornøyd med å få en av verdens beste løpere med på laget. Gjennom hans fokus på testing og produktutvikling vil vi sørge for å til enhver tid ha trenings- og konkurransetøy i verdensklasse. Sammen skal vi utvikle verdens raskeste løpebekledning.

Sondre har meritter som inspirerer oss! Han har også en profil som matcher meget godt med våre verdier:

Han er Offensiv, Inspirerende og Rå.

Å få være en del av hans reise mot nye mål er viktig for oss. Som vår frontfigur på løp favner han også bredt. Løp er en idrett i stadig utvikling og vi tror det vil bli fler enn noen gang som ønsker å delta i løp på alle nivåer. Avtalens omfang 1 + 3 år, starter 01.01.2021.


dæhlie test run

 

Jeg håper å være en inspirator og god ambassadør for idretten min. Mitt mål er at stadig flere starter med løping og at de kan se gjennom mine resultater at internasjonale prestasjoner på toppnivå er mulig om du gjør jobben rett. Etter ski VM 1997 var Bjørn DÆHLIE en av grunnene til at jeg startet med langrenn!

Sondre Nordstad Moen

Kort om Sondre

Født: 12. januar 1991.

Satte europeisk rekord på maraton i Japan 3. desember 2017 med 2.05,48. Nær ett år senere senket britiske Mo Farah den til 2.05,11.

Nå har Sondre Nordstad Moen tidenes fjerde beste tid av løpere med europeiske pass, bak Tyrkias Kaan Kigen Özbilen (2.04,16), Belgias Bashir Abdi (2.04,49) og Mo Farah.

Sondre bor og trener i lengre perioder i høyden i Kenya og Italia. Sommeren 2020 oppholdt han seg en lengre periode ved Juvasshytta i Jotunheimen på grunn av corona-pandemien.

Uttalt medaljekandidat i maraton i Tokyo-OL neste sommer. OL-løpet over 42 kilometer skal etter planen gå 8. august.


TIDER Å MERKE SEG:

• 5000m på 13.20,16

• 10 000m på 27.24,78

• Halvmaraton på 59.48,39

• Maraton på 2.05.48

dæhlie Strava segment