DÆHLIE Ambassador

Dæhlie 36520. Mai

ER DU VÅR NYE LØPEAMBASSADØR?

Vil du være med å teste DÆHLIEs nye RUN/365 kolleksjon?

Vi søker 5 løpeentusiaster til å bli DÆHLIE løpeambassadør 2020/21 Du blir en viktig brikke i videreutviklingen av DÆHLIE RUN/365.

HVA VIL DET SI Å VÆRE DÆHLIE AMBASSADØR.

Som Dæhlie ambassadør vil du være en del av vårt ambassadørprogram. Tett dialog med aktive utøvere er en stor del av merkevarens DNA, vi tror på interaksjon med aktive for å bringe optimale, innovative produkter til markedet Det er utøvere fra flere idretter samlet i vårt ambassadørprogram. Som ambassadør får du:

  • Teste våre nye løpe produkter gjennom hele året

  • Representere oss på arrangementer

  • Sette segmenter og bidra med innhold i Strava klubben vår

  • Bidra med innholdsproduksjon for våre sosiale medier og brand site, dahlie.com

  • Løpe DÆHLIE TEST RUN løpet vårt i løpet av hosten 2020

  • Du vil motta to løpeantrekk fra topp til tå, innerst til ytterst som oppstartspakke og blir gjennom året bedt om å teste sesongens nyheter

  • Dersom du skal delta i et løp i ambassadørperioden dekker DÆHLIE startkontingent (opptil 600,-) mot at du løper i DÆHLIE tøy og deler bilder


Kriteriene for å bli vurdert som ambassadør er at du løper og at du har en åpen Instagram og Strava-profil. Søknadsfrist 10. juni 2020


SØK I DAG!

Fyll inn søknadsskjemaet under om du er interessert! Vil du være en del av vårt ambassadørprogram og teste løpsbekledning fra oss gjennom året er det DEG vi leter etter. Dine økter og bilder vil bli benyttet som inspirasjon for våre felles følgere. Du vil være en inspirasjonskilde for løpsaktiviteter i ditt nærmiljø og er klar for teste deg sammen med de andre ambassadørene i vårt etablerte Strava segment "DÆHLIE Test Run" som går fra Vinderen - Holmenkollen i løpet av høsten 2020

Søknadsfrist 10. juni 2020.


DÆHLIE Ambassador

REGISTRER DEG HER:
TERMS & CONDITIONS

DÆHLIE velger 5 personer som sine løpeambassadører for sesongen 2020/21. De utvalgte vil være ansikt utad i markedskampanjer og stiller sin aktivitet fritt til disposisjon for videre bruk i Dæhlies egne kanaler. Partene avtaler dette i god tid i forveien. Ambassadøren må ha åpen some profiler og stille seg positivt til å vise frem Dæhlie produkter i egne kanaler. Ambassadøren vil om mulig delta/ gjennomføre Dæhlie Test Run i september 2020 dersom det lar seg gjennomføre. Ambassadøren stiller seg lojal til merkevaren og ønsker å vise produkter i relevante og inspirerende situasjoner. for sine omgivelser og følgere. Ambassadøren gir merkevaren Dæhlie Sportswear eksklusiv rett innen kategorien løpstekstiler.

Påmeldingsfrist er midnatt, 10. juni 2020. DÆHLIE vil plukke ut og kontakte kandidater i løpet av de to påfølgende dagene.

ONLY FOR NORWEGIAN RESIDENTS

This is a competition only for Norwegian residents, and therefore the text in this article is written in Norwegian. If you live abroad and wish to apply to become an ambassador, please send an e-mail telling us who you are to marked@dahlie.com.

DÆHLIE TEST RUN STRAVA SEGMENT

DÆHLIE TEST RUN går fra Vinderen til Holmenkollen. Segmentet har en total distanse på 4.0 km, så det er ikke lengden som gjør dette til en tung test for både kropp og sinn. Det er de 240 høydemetrene du skal forsere, med en gjennomsnittlig stigningsprosent på 6%.

Det er ikke bare ambassadørene våre som har testet seg selv på dette segmentet, både løpere, langrennsløpere og tidligere idrettsprofiler har alle kjent på motbakkene opp til Holmenkollen. I skrivende stund er det langrennsløper Didrik Tønseth som innehar bestetiden på 15:12.

Test deg selv mot de beste!

Dæhlie Test Run Segment: (click on image)

dæhlie Strava segment