Sylvia Nordskar | Dæhlie Ambassadør

AMBASSADORS

Håkon Mushom

Født: 23.09.1993
Bosted: Oslo
Følg Håkon på Strava: Håkon Mushom
Følg Håkon på Instagram: @haakonmushom

Din favoritt treningsøkt:

20x200m motbakke, jogg tilbake. Dette er en «favorittøkt», i den forstand at økten kombinerer høy fart og aerob kapasitet. Denne økta gir deg bra trøkk i beina, samtidig som de aktive pausene gjør at du aldri helt klarer å få igjen pusten.

Din favoritt treningsarena:

Min favorittarena er helt klart på friidrettsbanen. Å ta på seg piggskoene på tartandekket betyr at det skal løpes fort, og at det blir hardt.Sylvia NordskarSylvia Nordskar
Hva er viktig for deg vedrørende påkledning til en treningsøkt:

- Når det er kaldt ute: Når det er kaldt ute er det viktig at klærne isolerer og beskytter mot vær og vind. Det er også viktig at løpebekledningen føles lett og bevegelig. Jeg vil føle meg lettest mulig, men samtidig holde varmen.

- Når det er varmt ute: Når det er varmt ute er favorittantrekket kun en kort løpetights. Klærne skal være så lette som mulig, og ikke klistre seg til kroppen når man blir svett og varm.

Ditt favoritt Dæhlie-antrekk:

T-Skjorte Training Wool Summer – Har fått sansen for ull, og en lett og tynn ull-t-skjorte har blitt et mye brukt plagg i det siste. Den holder meg varm, samtidig som den er lett og behagelig.

Jakke Spring – Jakka er veldig fin mot vinden, samtidig som den har god lufting. At den er så lett gjør at den er ypperlig på langturer. Da kan man legge den i en lomme på tightsen dersom det blir varmt.

Bukse Run – Denne buksen digger jeg. Den er super comfy! Buksen har gjort at jeg nå, for første gang, løper i bukse som et alternativ til tights. Stretchy, lett og sitter som et skudd.Hvordan ser en vanlig treningsuke ut for deg:

- Mandag – Fri
- Tirsdag – 8x1000m. Pause: 1 min
- Onsdag – Fri
- Torsdag – 20x400m. Pause: 45 sek
- Fredag – Fri
- Lørdag – 20x200m motbakke. Pause: gå/jogg tilbake
- Søndag – Rolig langtur på terrengsykkel eller rulleski


Målsettinger for løpesesongen 20/21:

Målsetting for løpesesongen 20/21 har vært å kunne være i god nok form til å stille som fartsholder på 800, 1500 og 3000m på friidrettstevner i Norden. Jeg har også planer om å løpe min første halvmaraton, og målet er å ta familierekorden som nå tilhører min far.

Sylvia Nordskar